Discovery "TourBuzz", Gemeente Amsterdam
menu

Dagelijks toerismenieuws met TourBuzz

Tourbussen in de stad die een parkeer- of halteerplek zoeken: geen gemakkelijke klus voor de chauffeurs. En de bussen zorgen ook regelmatig voor verkeersopstoppingen of gevaarlijke situaties op de weg. Bij Datalab Amsterdam ontwikkelden we daarvoor een oplossing: de TourBuzz app. Daar staat alle relevante informatie over de openbare ruimte op één kaart.

De applicatie zorgt dat chauffeurs beter op de hoogte kunnen zijn van wat er speelt in de stad. Dat zorgt voor minder zoekverkeer en daardoor een afname van geluidsoverlast door de bussen. Bovendien komt een afname van het aantal bussen in de binnenstad ten goede aan een beter milieu. Verder vergroot de app de mogelijkheden voor de gemeentelijke organisatie om op straatniveau het rij- en parkeergedrag van de touringcars beter te reguleren én te handhaven. Dat is voor de gemeente Amsterdam een belangrijke meerwaarde.

Open TourBuzz demo

Meer weten over TourBuzz?

We maken graag een (video)afspraak voor een demo. Laat een bericht achter, dan nemen we snel contact op.

uw naam
organisatie
e-mailadres
telefoonnummer
vraag
Toerismenieuws met TourBuzz Zaaksysteem op zak met Clean Street VraagMij: zorgprofessionals in contact Notities op straat met Straatnotes Direct melden bij de handhaver Over TiltShift

Bel direct
Discovery "TourBuzz", Gemeente Amsterdam